Přehled článků
Seznam všech článků této sekce
Strana 3 / 6, články 21 - 30 / 59
- 14.3.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 11 - Toust s kačenkami
- 8.3.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 10 - Shimeji se pstružími filety
- 1.3.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 9 - Houbohubky
- 22.2.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 8 - Houbařovy závitky
- 15.2.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 7 - Hlíva z pěstírny
- 10.2.2013 Dalibor Marounek: Mušle s hříbky a čínskými nudlemi
- 8.2.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 6 - Lišky v sádle
- 1.2.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 5 - Smažené houbové krokety
- 25.1.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 4 - Houbový koláč s parmezánem
- 17.1.2013 Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 3 - Houby s masem v mrkvi
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 11 - Toust s kačenkami
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 14.3.2013
ke stažení
ve formátu
Powerpoint
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 10 - Shimeji se pstružími filety
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 8.3.2013
ke stažení:
ve formátu
Powerpoint
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 9 - Houbohubky
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 1.3.2013
ke stažení:
ve formátu
Powerpoint
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 8 - Houbařovy závitky
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 22.2.2013
ke stažení:
ve formátu
Powerpoint
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 7 - Hlíva z pěstírny
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 15.2.2013
ve formátu
Powerpoint
Dalibor Marounek: Mušle s hříbky a čínskými nudlemi
Houby / Fotoreceptárium
Radim Dvořák, 10.2.2013
Dnes vám nabízíme další recept od našeho člena a přispěvatele Dalibora Marounka z Roudnice nad Labem.
Suroviny
300 g mušlí, 300 g hříbků, 1 pórek, 1 červená paprika, 2 kostky čínských nudlí, 4 stroužky česneku, ústřičná omáčka, lžička strouhaného zázvoru,1dl bílého vína, sůl, pepř, olej.
Příprava
Pórek nakrájíme na kolečka, papriku na proužky, podusíme na oleji a odstavíme. Mušle společně s hříbky podusíme na oleji, přidáme na plátky pokrájený česnek, zastříkneme bílým vínem a dusíme do měkka. V mezičase povaříme čínské nudle, zcedíme je a necháme okapat. Smícháme zeleninu s hříbky a mušlemi, promícháme s nudlemi, dochutíme strouhaným zázvorem a ústřičnou omáčkou, osolíme, opepříme a podáváme.
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 6 - Lišky v sádle
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 8.2.2013
ve formátu
Powerpoint
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 5 - Smažené houbové krokety
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 1.2.2013
ve
formátu Powerpoint
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 4 - Houbový koláč s parmezánem
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 25.1.2013
ve formátu Powerpoint
Víkendové inspirace z houbařovy kuchyně - 3 - Houby s masem v mrkvi
Houby / Fotoreceptárium
Aleš Vít, 17.1.2013
ve formátu Powerpoint