Přednáška Vládi Sojky – "Jedlé plísně v kuchyni a chuť umami" je na YouTube kanálu ČMS
Lubomír Opat, 27.11.2021
Všem zájemcům, kteří se nemohli zúčastnit úterní přednášky Vládi Sojky na téma "Jedlé plísně v kuchyni a chuť umami", oznamujeme, že je již dostupná on-line. V přednášce se dozvíte, k čemu je možné houby použít, a jaké lahodné pokrmy či nápoje lze jejich prostřednictvím vyprodukovat. Věříme, že se vám nahrávka bude líbit a rozšíříte si díky ní obzory o tom, jak nám svět hub pomáhá vylepšit jídelníček.
Přednášky na YouTube mohou sledovat všichni naši členové, pro které je z důvodu dojezdové vzdálenosti nereálné přijít osobně, anebo v době konání přednášky mají jiný program, nechtějí se vystavovat riziku nákazy, případně jsou v karanténě. Nahrávky jsou volně dostupné i pro širší veřejnost.
Příprava přednášek však z naší strany vyžaduje nějaké náklady, a proto bychom vás chtěli požádat, pokud se vám program líbí, nám pomoci tyto náklady nést. Příspěvek ve výši dle vašeho uvážení můžete poslat na náš účet: 2401853695/2010, doplňte var. symbol 2021 a do zprávy pro příjemce napište „Přednášky“. Za zaslané příspěvky vám předem děkujeme. V učebně, kde se přednášky konají, sice vybíráme vstupné, ale jeho výše je na dobré vůli posluchačů a v situaci, která momentálně panuje, tam moc lidí nechodí.
Nezapomeňte si nastavit odběr YouTube kanálu České mykologické společnosti, abyste nepřišli o další videa, která tam budeme vkládat.